Rulouri Casetate

Un sistem vertical cu design unic, cu plastic PVC transparent care protejeaza impotriva tuturor conditiilor meteorologice. Conceput pentru a oferi o estetica ridicata, ajustare usoara si rezistenta la conditiile meteorologice, este cea mai buna solutie pentru spatii mari in aer liber.

INCHIDERI DE TERASE

Plastic transparent inchideri terase cu carcasa sau fara, imita geamul si protejeaza spatiu de zapada, frig, ploaie, curenti de aer, praf si ofera un climat placut pe timp de iarna. Realizam inchideri de terase, balcoane,foisoare, cu aceste modele de rulouri. Folia transparenta este o solutie ideala pentru spatiile exterioare care trebuiesc inchise temporar. Ruloul transparent nu este afectat de vantul puternic indiferent de intensitate. Materia prima pentru constructia de rulouri transparente este importata din Grecia si se asambleaza la sediul firmei noastre. Termenul de garantie este de 5 ani.

RULOU TRANSPARENT CASETAT

Rulourile transparente casetate cu cadru din aluminiu formeaza un sistem vertical de protectie la vant, praf sau chiar termic, functie de necesitati. Acestea sunt formate dintr-o caseta suspendata pe doua ghidaje metalice, in care se afla un plastic transparent de 0,80 mm grosime care se ruleaza vertical prin actionare mecanica sau electrica. Ghidajele contin niste perii ce asigura o etanseitate impotriva prafului, vantului si a ploilor. Ideal pentru inchiderea spatiilor exterioare la cafenele restaurante sau pizzerii. Sistemul oferit de firma noastra are un aspect frumos, deosebit si poate fi personalizat in zeci de modele. Asiguram in acest sens consiliere tehnica oferita de inginerii nostri de specialitate.

DETALII TEHNICE:

– Caseta aluminiu 145 mm x 145 mm.
– Ghidaje laterale aluminiu 120 mm x 35 mm.
– Fronton aluminiu 60 mm x 20 mm.
– Tambur rulare diametrul 70 mm grosime 3 mm galvanizat.
– Mecanism de actionare cu manivela racord 1/10 sau automatizat cu motor tubular.
– Blocare fronton-folie cu bolturi.
– Culoare standard profile ral 1013 -bej si ral 9016 alb.
– Medii de utilizare ploaie, vant, zapada.
– Dimensiunile maxime pot fi: L=5,00m; H=3,7m.

AVANTAJE:

– Protejeaza terasa de intemperii.
– Utilizarea teraselor pe timp de iarna.
– Rezistenta marita la vant.
– Actionare cu manivela sau motor.
– Etansare prin sine si ghidaje cu perii.